Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Zelf ontwerp sjablonen en impositie hulpmiddelen

Circa 200+ Indesign sjablonen

Wilt u zelf uw documenten print ready maken? Studio OMNIVOOR heeft momenteel circa 200 Indesign templates voor u klaar staan. Wij hebben de ambitie om dit aanbod verder uit te laten groeien. Het bestandsformat van de templates zijn Adobe InDesign Markup (IDML).

Momenteel zijn wij ook bezig met Dot-templates voor Word. Vind u het leuk om op vrijwillige basis mee te helpen programmeren? Studio OMNIVOOR werkt graag samen met developers.

Online templates

Online zijn natuurlijk nog veel meer sjablonen beschikbaar. Studio OMNIVOOR heeft een aantal templates bij elkaar gezocht.

Indesign generators voor impositie

Om met PDF-bestanden zelf spreads te kunnen datamergen hebben wij diverse Javascript generators gemaakt. De generators maken op basis van inputgegevens databestanden aan die in Indesign zijn in te zetten. De databestanden zijn te bestuderen met een teksteditor, zoals Sublime Text.

Raadpleeg onze diverse Indesign generators die wij voor u gemaakt hebben.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart