Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Software

PDF tools

PDFsam Basic
PDFSam is handig voor het splitsen, samenvoegen, extraheren, afwisselen en draaien van PDF bestanden. Tevens geschikt voor het verwerken van meerdere PDF bestanden, zodat printen eenvoudig wordt.

Foxit Reader
Voor het openen en bekijken van PDF bestanden. Handig voor het lezen en printen van PDF bestanden.


Fotoprogramma's

Windows Photo Viewer
Voor het eenvoudig printen van foto's in diverse standaard fotoformaten. Het kaderen van foto's en de productiviteit van het printen van fotoprints is echter beperkt. Het pasfoto formaat voldoet ook niet aan de overheidseisen. De software IDPhotostudio heeft meer pasfoto formaten in zijn bestand.

fotoformaat prints

Photoscape
Voor het onder andere maken van fotocollage's, patroonpapier en omzetten van RAW naar JPG. Geschikt programma voor iedere foto enthousiasteling.


Etikettensamenstelprogramma's

Van diverse etikettenleveranciers is software beschikbaar om layouts te vullen van etiketvellen, zoals Avery (Avery Design & Print), Connect (q-Connect), Decadry (Decadry Label) en Herma (Herma Designer Label). Middels de bestelcode is een layout op te vragen in de software om de etiketten zelf samen te stellen.

etiketten merken

Ontwerpprogramma's

Scribus
Desktoppublishing software vergelijkbaar met Adobe Indesign voor het maken onder andere boekjes, flyers en folders.

Gimp
Software voor fotobewerking vergelijkbaar met Adobe Photoshop. Handig voor het optimaliseren en pimpen van fotobestanden.

design adobe

Tekstverwerkings- en spreadsheetprogramma's

LibreOffice
Office pakket voor onder andere Windows vergelijkbaar met Microsoft Office. Bevat LibreOffice Calc en Writer. LibreOffice Calc is voor het maken van spreadsheet werkbladen. LibreOffice Writer is voor tekstdocumenten opmaken. Op Linux hebben wij tevens AbiWord en Gnumeric. AbiWord is een Word variant en Gnumeric voor spreadsheet werkbladen.

Sublime Text Editor
Voor het aanpassen van code, zoals Indesign data merge bestanden, platte tekst, HTML opmaak, CSS, Javascript, PHP en SQL.


Mail tools

Mail Attachment Downloader
Voor het downloaden van meerdere e-mail bijlagen op basis van een filter. Handig om van GMail, Outlook of andere maildiensten bijlagen te downloaden.


Videoprogramma's

WinFF is handig voor het converteren van video's middels FFMPEG. Gemistdownloader is geschikt voor het downloaden van onder andere Youtube video's.


Internet

Google Chrome
Moderne internet browser voor het surfen over het internet. Computergebruik bij ons is altijd het liefste in incognito modus. Bij deze modus wordt volgende niet opgeslagen: browsegeschiedenis, cookies, sitegegevens en info die is opgegeven in formulieren.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart