Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Tekst- en dataverwerking

tekst dataverwerking

Tekst/data verwerken

Tekstverwerking

Verwerking van tekst en data heeft onze interesse. Wij vinden tekstverwerken in Nederlands/Engels leuk, zoals uitwerken van verslagen of notulen. Samen met u komen we tot een professioneel resultaat, zonder taal-, spel- of interpunctiefouten. Wij hebben hiervoor uitwerkapparatuur om u accuraat te ondersteunen. Prijs is afhankelijk van de kwaliteit van het aangeleverde concept.

Gepersonaliseerde prints en data administratie

Wij kunnen gepersonaliseerde prints met u maken, zoals naamkaarten, genummerde kaarten of persoonlijke brieven. Lever hiervoor een (adressen)bestand aan als Excel/CSV-format. Gegevens uit databases zijn vaak te exporteren als Excel bestand. Wij kunnen met u de gegevens samenvoegen op een kaart of brief. Voor de ontvanger is het altijd leuk om de eigen naam te lezen. Geschikt voor unieke mailings, kaartjes, sleutelhangers en cadeaubonnen.

Tevens kunnen wij ook datagegevens van clubs of verenigingen beheren. Wij hebben ervaring met correspondentie voeren en ledenadministratie bijhouden.

  • Goede ondersteuning bij tekst/dataverwerking
  • Diverse uitwerkapparatuur en tools aanwezig
  • Kennis aanwezig rondom databases
  • Gepersonaliseerde prints mogelijk
  • Vereist nodige voorbereiding

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart