Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Stapel scannen

stapelscannen

Stapel scannen

Automatische verwerking

Tot maximaal 200 vel met het maximum formaat A3 is in één keer automatisch enkelzijdig of dubbelzijdig te scannen. Papiervellen van 38-200 grams zijn als stapel te verwerken. Bij automatisch scannen is de bestandsindeling standaard PDF, desgewenst zijn ook de formats PDF/A, TIFF, JPEG en XPS mogelijk. De scans zijn direct op uw eigen USB-stick (FAT) op te slaan, of zijn te mailen naar het door u gewenste e-mail adres. Uiteraard is het scannen direct naar onze netwerkmap mogelijk, zodat u de scans vooraf kunt bekijken.

Digitaliseren van stapel papieren

Het digitaliseren is handig om bijvoorbeeld schoolreaders op vak, inkoop- en verkoopfacturen op maand of anderzijdse administratieve doeleinden te structureren. Hierdoor krijgt u ook meer ruimte in uw kantoor of woning, omdat elke dossiermap een digitaal bestand wordt. In onze automatische originele verwisselaar zijn losbladige vellen te plaatsen, zonder onder andere ezelsoren, krullen, paperclips en nietjes. Eventueel kunnen wij het scannen voorbereiden door de dossiers onder andere te onthechten.

Scanresoluties en snelheid

De standaardinstelling voor de scanresolutie is 200 DPI (kantoordocumenten), desgewenst zijn ook de DPI's 300 (scherpe kantoordocumenten en foto's), 400 en 600 (afdrukken van de beste kwaliteit) mogelijk. Eventueel kunnen we de bestanden samenvoegen tot één bestand en/of anderzijds verwerken. Bekijk onze scan voorbeelden en specificaties ter vergelijking van de instellingen standaard, archief en hoge kwaliteit. Het bulk scannen verloopt via de automatische originelen verwisselaar met een snelheid tot 200 A4 scans per minuut.

Niet alle documenten zijn geschikt voor automatische verwerking, zie ook handmatig glasplaat scannen.

  • Tot maximaal A3 automatisch scannen
  • Tot 200 A4 scans per minuut
  • Scans veilig mailen als Antwoord-aan bericht
  • Scans direct op te slaan op USB-stick (FAT geformateerd)
  • Scans direct op te slaan in onze netwerkmap

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart