Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Inpakken met sealfolie

sealfolie

Handmatig sealen

Het sealen wordt op handmatige wijze door ons uitgevoerd. De dikte van de transparante seal folie is 0,1 mm. (100 micron/MY) en beschermt uw producten optimaal tegen vocht en vuil. Deze materiaaldikte is geschikt voor zware en scherpe producten.

Omnivoor heeft transparante buisfolie met een breedte van 35 cm. op voorraad; de lengte van de rol is onbeperkt. Met ons handmatig inpak apparaat kunnen wij sealen tot een maximale breedte van 40 cm. Daarmee is het mogelijk om onder andere te sealen: postzegels, visitekaartjes, ansichtkaarten, A4, A3 en SR-A3 vellen.

Heeft u een ander formaat in te pakken product, of een grote oplage? Prijs is op aanvraag. Prijs is afhankelijk van de hoeveelheid te gebruiken sealmateriaal, dat wil zeggen het te verpakken formaat. U kunt langskomen om de folie zelf te bekijken.

Bent u op zoek naar een verpakkingsvorm, zoals bij CD's, DVD's of cassettes? Waarschijnlijk bent u dan op zoek naar cellofaneren.

  • Goede bescherming van product
  • Dik materiaal bestand tegen scherp product
  • In kleine oplage mogelijk
  • Handmatig sealen vereist veel arbeid
  • Afsluiting niet zoals traditionele verpakkingen

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart