Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Visitekaartjes

visitekaartjes

Visitekaartjes

Visitekaartjes printen

Schitterende visitekaartjes maken wij op 250 grams papier in het formaat 85 x 55 mm. De levering is standaard plano (= ongesneden) op SR-A3 vellen, waarop meerdere visitekaartjes zijn te printen (spread). Op deze wijze kunnen wij de kaartjes tegen scherpe prijzen aanbieden.

Afhankelijk van het ontwerp van uw visitekaart is normaal of aflopend (zonder witruimte) van toepassing. De prijsopgave is afhankelijk van de printuitvoering (oplage, full colour, enkel- of dubbelzijdig en de gewenste papiersoort). Raadpleeg onze prijslijst bij snijden voor het "aantal exacte visitekaartjes" en "te beprinten SR-A3 spreads". In onze studio maakt u keus uit de papiersoorten:

  • 250 grams, tweezijdig halfmat (silk)
  • 250 grams, tweezijdig glanzend
  • 250 grams, super glanzend en mat
  • 300 grams, tweezijdig mat

Onze tool geeft een indicatie van de printkosten.

Aanleveren visitekaartjes

Neem onze aanleverspecificaties door voor het aanleveren van een visitekaartje. Ontwerpen gemaakt in grafische programma's zoals Indesign en Photoshop dienen opgeslagen te zijn als PDF met een 4 mm. extra afloop. Dit geldt ook voor ontwerpen gemaakt in office programma's zoals Word; dit echter in overleg.

Snijden visitekaartvellen

Wilt u de visitekaartjes door ons laten uitsnijden? Een stapel vellen door ons geprint kunnen wij snijden. Bekijk op onze prijslijst de snijkosten. Ook papier met een maximale breedte van 44 cm. - dat niet door ons beprint is, - kunnen we voor u snijden met onze stapelsnijmachine. Vraag naar een prijsindicatie voor het snijden van een stapel vellen die niet door ons geprint is. 

Visitekaartdozen

Tevens kunnen wij visitekaartjes leveren in een bijpassende visitekaartdoos. De visitekaartdozen zijn transparant en stevig voor een professionele uitstraling.

  • Full color, zwart-wit of combinatie mogelijk
  • In kleine oplage en op demand te realiseren
  • Met en zonder witte rand (aflopend) te leveren

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart