Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Sleutelhangers

sleutelhanger familie

Sleutelhangers

Family

In foto vorm benadrukt u uw gevoelens van verbondenheid met uw dierbaren, vereniging of vriendenclub. Zo'n foto/afbeelding heeft u nu wellicht in uw portemonee of op uw smart device. Met onze sleutelhangers van acryl maken wij voor u een persoonlijk product, met een reproductie van de foto.

Business

De sleutelhanger is ook te voorzien van uw slogan, logo en/of product/bedrijfsuiting. Hiermee brengt u uw bedrijf op unieke wijze onder de aandacht. De sleutelhanger is een geschikte gadget bij festivals en evenementen.

Uitvoering

De sleutelhanger is 40 x 50 mm gemaakt van loepzuiver acryl. Het printgedeelte is 30 x 40 mm en wordt standaard dubbelzijdig in full colour bedrukt en uitgevoerd. De metalen ring voor het bevestigen van sleutels is 2,5 centimeter rond.

U levert een foto aan als bijvoorbeeld JPG/BMP/TIFF/GIF of PDF als sprake is van typografie/layout. U hoeft de foto niet op ware grootte/schaal van 30 x 40 mm aan te leveren. Wij kaderen tijdens onze openingstijden de foto op het uiteindelijke formaat voor u ter goedkeuring. Levertijd in overleg.

  • Geschikt voor familiefoto of promotie uiting
  • Hanger gemaakt van loepzuiver acryl
  • Printgedeelte is mogelijk in full color, zwart-wit of combinatie
  • In kleine oplage mogelijk

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart