Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Folders

folders

Folders

Full color en zwart-wit folders

In kleine oplage folders laten printen? In onze studio printen wij folders enkel- of dubbelzijdig, zwart, kleur of een combinatie van zwart en kleur op formaat A4, A5 en A6. Andere formaten in overleg. Hierbij gaan wij uit van een kant en klaar PDF ontwerp aangeleverd als spread. Als het ontwerp aflopend is dient de spread rondom extra afloop te hebben, zie ook aanleveren.

Folders kunnen wij rillen/vouwen tot 2-luik of 3-luik folder met onze rilmachine in diverse rilbreedtes. Hierbij gaan wij uit van voldoende ruimte om te rillen. Hier volgen een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden:

  • A3 naar A4 gevouwen (tweeluik)
  • A4 naar A5 gevouwen (tweeluik)
  • A4 in driëen naar DL gevouwen (drieluik)

Thema folders

Wilt u voor de feestdagen persoonlijke folders versturen? Wij hebben A4 folders met onder andere de thema's Kerst en Nieuwjaar. Uiteraard kunnen wij deze folders dubbelzijdig beprinten met onze laserprinter.

Ontwerpen en distribueren

Voor uw promotieactie van een evenement of reclame voor uw nieuwe bedrijf kunnen wij ook zorg dragen voor het ontwerpen en het distribueren van uw folders. Informeer naar de prijzen en of mogelijkheden.

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart