Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Witte dienst- en akte-enveloppen

enveloppen

Witte dienst- en akte-enveloppen

Enveloppen C6

Als het papier gevouwen mag worden, is deze enveloppe een goede keus. Tot maximaal 3 vel A4 80 grams gaan er in met een postzegel van 1 (tot 20 gram).

Bankevelop DL

Met deze enveloppe verstuurt u maximaal 2 vel met een postzegel van 1 (tot 20 gram) en maximaal 8 vel met een postzegel van 2 (tot en met 50 gram). U vouwt het papier twee maal (wikkelslag).

Dienst enveloppen EA5

Voor de verzending van maximaal 2 vel, waarbij het papier een maal wordt gevouwen. Deze enveloppen zijn bestemd voor handmatige verwerking.

Dienst enveloppen C5

Voor de verzending van maximaal 2 vel, waarbij het papier een maal wordt gevouwen. Deze enveloppen zijn tevens geschikt voor machinale verwerking met een couverteermachine.

Dienst enveloppen C4

Heeft u wat meer pagina̕s te versturen of wilt u de stukken niet vouwen, dan zijn C4 dienstenveloppen hiervoor uitstekend geschikt.

Luchtkussen C4

De luchtkussen envelop is geschikt voor het verzenden van bijvoorbeeld CD's of andere breekbare items. De envelop is aan de binnenkant voorzien van bubbelfolie en is sluitbaar met tapelock.

Speciaal voor uw gelegenheidsprintwerk hebben wij vierkante gekleurde enveloppen voor kaarten en uitnodigingen. Daarnaast ook een luxe C6 envelop met structuur.

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart