Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Brochures

ruggeniet boekje

Brochures

Brochures en magazines zijn geschikt voor het presenteren van een productoverzicht of om leden van uw vereniging te informeren. Wij kunnen brochures en magazines rugnieten, bloknieten, thermisch binden, voorzien van dubbele staaldraad (wire-o) of behouden als losbladig binnenwerk (eventueel geperforeerd). Gebruik een afloop van 4 mm. voor een aflopende brochure en/of magazine.

Geniet in rug

Een geniete brochure of magazine wordt standaard voorzien van 2 nietjes in de rug. Het aantal pagina's moet deelbaar zijn tot 4, zoals 8/12/16/20/24 enz.

Wire-O

Brochures en magazines zijn met metalen spiraal goed door te bladeren. Optioneel is een transparant voor- en achterblad.

Losbladig binnenwerk

Brochures en magazines geprint als losbladig zijn geschikt om later te updaten. Ideaal in ringbanden/ordners bij handboeken of cursusmateriaal.

Thermisch

Een brochure of magazine wordt voorzien van een voorgelijmde kaft. De lijm dient 24 uur uit te harden, zodat het binnenwerk definitief hecht aan de kaft.

Bekijk ook onze overige bindwijzes waarmee wij kunnen inbinden en hechten.

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart