ln.roovinmo@roovinmo

Liefst afspraak

Zo. 12:00 - 16:00 uur,
Ma. & Do. hele dag,
Di. & Vr. avond.

Aanleveren

Adres

Repro aan huis
Kortebrantstraat 18C
3e etage
3031 PP Rotterdam

Leveren

Postservices

Studio OMNIVOOR kan desgewenst ondersteunen met postservices. Bij postservices denk aan: adresseren voor direct mailing of huis-aan-huis verspreiding voorbereiden, frankeren, personaliseren, kaarten op maat snijden & vouwrillen, brieven postvouwen, adreslabels stickeren.

Onze webapps

huis aan huis verspreiden adressen

OmniStreets is een demo listbroking webapplicatie die huisnummers en toevoegingen ophaalt op basis van een stratenlijst en woonplaats. Handig voor huis-aan-huis verspreidingsdoeleinden. Uit de database is ook te onttrekken: looplijsten op postcodegebied, of dichtstbijzijnde adressen vanuit een adres binnen een radius.

Demo aanvragen

kix postnl sorteren

OmniKIX is een demo adresverrijking webapplicatie die adresgegevens aanvult met KIX-code ter correcte sortering door PostNL. Handig voor KIX-korting & om het postbezorgingsproces te verbeteren. Uit de applicatie is een Excel-bestand te onttrekken, waarmee gegevens zijn te data mergen.

Demo openen

etiketten printen labels

OmniLabel is een demo mail merge applicatie. Op basis van adresgegevens maakt de applicatie een printbaar PDF-bestand aan. Standaard 33 labels per vel. Ideaal voor nationaal of internationaal verzenden, huis-aan-huis verspreiding & logistieke doeleinden.

Demo openen

Prijzen exclusief B.T.W. & in Euro