Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Over Studio OMNIVOOR

printshop rotterdam

Sinds 1985
Printshop OMNIVOOR is een thuisstudio in Rotterdam, opgericht in 1985. Door ervaring in verenigings- en secretariaatswerk is Studio OMNIVOOR uitgegroeid tot kleinschalige digitale drukkerij.

Studio OMNIVOOR print, scant en kopieert met digitale Xerox multifunctionele kleurenlaserprinters. Wij kiezen voor Xerox vanwege de betrouwbaarheid, productiviteit en afdrukkwaliteit. Samen staan wij graag klaar voor uw design-, print- en nabewerkingsopdrachten.

Studio OMNIVOOR is overgedragen aan Jeroen van der Steen, afgestudeerd ontwerper en programmeur. Jeroen is een handige hulp bij technische vraagstukken. Mijn vader Wim heeft altijd een passie gehad voor papier en verwerkte prints tot fraaie eindproducten.


Directeur, Media Vormgever en Technoloog
Jeroen van der Steen
info@jeroensteen.nl
www.jeroensteen.nl

Beginjaren
OMNIVOOR staat voor alles doen en willen kunnen. Wim begon met fotograferen, typen en transcriberen, samen met fotograaf Maarten van der Voorde. Na handmatige en electrische typemachines werkten we met diverse zwart-wit copiers en printers.


Geschiedenis
Wim schreef zich anno 1985 in bij de Kamer van Koophandel als Type- en Printcentre OMNIVOOR, een serviceverlenend tekst- en dataverwerkingsbureau. Hij verrichtte secretariaatswerkzaamheden voor bedrijven, stichtingen en particulieren.

1988
Wim fotografeerde onder de naam OMNIVOOR Produkties bij evenementen. Naast tekstverwerking werd het maken van laserprints en fotokopïen zijn passie.

2009
De service grafische vormgeving werd toegevoegd aan de diensten van Studio OMNIVOOR, door de komst van Jeroen. Later werden ook media technologische diensten toegevoegd, zoals variabel printen en impositie hulpmiddelen.

2012
De komst van een nieuwe office printer, Xerox Workcentre 7545, via een kraan door het raam. Voor de printer is een Global Print driver geïnstalleerd en dient momenteel als tweede printer.

2018
Wederom via de kraan door het raam de grafische Xerox Colour C60 productie printer. Deze printer heeft een hogere printsnelheid en meer materiaalmogelijkheden, zoals het printen op 300 grams papier, waarvan onze klanten profiteren. Een aantal diensten vervallen door het aftreden van Wim. Jeroen start de onderneming verder en voegt online services toe aan het aanbod.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart