Studio OMNIVOOR klant worden?

Printshop Studio OMNIVOOR in Rotterdam, sinds 1985. Thuis studio: Kortebrantstraat 18 C in Rubroek te Kralingen-Crooswijk. Printen & kopiëren kleur & zwart tot papierformaat SR-A3, 32x45 cm.

Opnieuw inbinden

opnieuw inbinden

Documenten opnieuw inbinden

Is uw werkstuk al ingebonden of gehecht en wilt u een fout herstellen? Wij verwijderen diverse bindwijzes en binden herstelde werkstukken opnieuw voor u in.

Dubbele staaldraad, wire-o

Voor Wire-O hebben wij een ring opener, waarmee we de ringband kunnen verwijderen. Een gebonden document is op die manier te openen, zonder het document te beschadigen. Wij kunnen zowel kleine als grote werkstukken opnieuw voorzien van wire-o.

Rugniet en blokniet

Wij hebben ontnieters waarmee we eenvoudig nietjes kunnen verwijderen. Als de nietjes nog niet dichtgeslagen zijn kunnen wij boekjes opnieuw onthechten, zonder het document te beschadigen. Wij kunnen documenten opnieuw electrisch nieten tot maximaal 40 vel à 80 grams.

Plastic bandje, comb

Voor Comb hebben wij een hobbymatige inbindmachine, waarmee we tevens ook bandjes kunnen openen zonder het document te beschadigen. Het plastic bandje is tevens opnieuw te gebruiken, als het aantal vel nog ongeveer hetzelfde is. Wij bieden selfservice aan voor opnieuw inbinden met comb, voor zowel kleine als grote werkstukken.

Voorgelijmde kaft, thermisch

Werkstukken die gebonden zijn met een voorgelijmde kaft zijn niet geschikt voor opnieuw inbinden. De werkstukken dienen aan de rug kleiner gesneden te worden. Opnieuw inbinden is alleen mogelijk als de rugmarge het toelaat. Een alternatief is om het document na snijden te scannen en opnieuw te printen.

Plastic klemrug, grip

De plastic klemrug is ideaal voor tijdelijk hechten van documenten. Het is makkelijk om zelf zonder apparatuur documenten toe te voegen. Tot maximaal 40 vel kan de klemrug hechten.

Scharnier

Onze inbindscharnier kan documenten tijdelijk hechten, zonder apparatuur zijn documenten zelf toe te voegen.

Rivet

Onze permanente rivet is niet zonder beschadiging aan het document en de rivet zelf te verwijderen.

Snelhechter

Uiteraard zijn documenten met snelhechter zelf te openen, voorzien van documenten en te sluiten. De snelhechter is een vertrouwde bindwijze voor het tijdelijk hechten van documenten.

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Contactgegevens

Kortebrantstraat 18C

  • BTW: NL093861916B01
  • KvK: 24157595

Openingstijden

maandag:
18:00 - 20:00
dinsdag:
13:00 - 20:00
woensdag:
gesloten
donderdag:
13:00 - 20:00
vrijdag:
18:00 - 20:00
zaterdag:
gesloten
zondag:
12:00 - 19:00

Bij voorkeur op afspraak.

Donderdag, 10 mei, Hemelvaartsdag, open van 13:00 tot 20:00. Zondag, 20 mei, 1e Pinksterdag, open van 12:00 tot 19:00. Maandag, 21 mei, 2e Pinksterdag, open van 18:00 tot 20:00.

Social media

© 2018 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart