Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Inbinden met dubbele staaldraad klein, wire-o

wire o gekleurd

Inbinden met dubbele staaldraad klein, wire-o

Uw scripties, rapporten en werkstukken binden wij in met dubbele staaldraad ringen (wire-o). Tot 130 vel 90 grams papier (enkelzijdig 130 pagina's en dubbelzijdig 260 pagina's) binden wij in met 34-rings. Voor forsere rapporten van 130 tot 270 vel binden wij in met 23-rings.

Voorkant en achterkant

Het binnenwerk beschermen wij standaard met transparante voorkant en hard kartonnen achterkant. Diverse luxe schutbladen zijn mogelijk.

Uitvoering

Het wire-o systeem zorgt ervoor dat bladzijden 360 graden draaibaar zijn. Hierdoor ligt uw werkstuk geheel plat en blijft mooi open liggen. Standaard kleur bindring is wit. Voor 75 vellen zijn naast wit ook beschikbaar: zwart, zilver/metaal, blauw en rood.

Bindmarge en zijden

Voor het ponsen van de 34-gaten is een bindmarge van circa 1,5 centimeter noodzakelijk. Standaard ponsen wij A4 vellen aan de linker lange zijde. In overleg zijn overige zijden te ponsen; rechter lange zijde of een korte zijde. Bij A3 vellen is ponsen aan de korte zijde mogelijk.

Meer vellen?

Ook forsere rapporten, van 130 tot 270 vel, binden wij professioneel en degelijk voor u in. Voor informatie over grotere velomvang wire-o inbinden, zie dubbele staaldraad groot.

  • Stevige staaldraad ringen
  • Bindringen in diverse maten mogelijk
  • Werkstuk is vlak goed bladerbaar
  • Geschikt voor scripties en portfolio's

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart