Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Inbinden met dubbele staaldraad groot wire-o

ingebonden scripties

Inbinden met dubbele staaldraad groot wire-o

Uw scripties, rapporten en werkstukken binden wij in met dubbele staaldraad ringen (wire-o). Tot 270 vel 90 grams papier (enkelzijdig 270 pagina's en dubbelzijdig 540 pagina's) binden wij in met 23-rings. Voor minder omvangrijke rapporten tot 130 vel binden wij in met 34-rings.

Voorkant en achterkant

Het binnenwerk beschermen wij standaard met transparante voorkant en hard kartonnen achterkant. Diverse luxe schutbladen zijn mogelijk.

Uitvoering

Het wire-o systeem zorgt ervoor dat bladzijden 360 graden draaibaar zijn. Hierdoor ligt uw werkstuk geheel plat en blijft mooi open liggen. Standaard kleur 23-bindring is wit.

Bindmarge en zijden

Voor het ponsen van de 23-gaten is een bindmarge van circa 1,5 centimeter noodzakelijk. Standaard ponsen wij A4 vellen aan de linker lange zijde. In overleg zijn overige zijden te ponsen; rechter lange zijde of een korte zijde. Bij A3 vellen is ponsen aan de korte zijde mogelijk. Voor het schoonsnijden is een extra kneep-marge (creep) nodig aan de schoon te snijden kant.

Rapportage opsplitsen

Omvangrijke rapporten kunnen wij in delen uitprinten en inbinden. Hiervoor geeft u zelf de pagina-range aan. U kunt denken aan: bijlagen als los werkstuk, hoofdstukken of thema's opsplitsen in meerdere delen.

Minder vellen?

Ook minder omvangrijke rapporten tot 130 vel, binden wij professioneel en degelijk voor u in. Voor informatie over kleinere velomvang wire-o inbinden, zie dubbele staaldraad klein.

  • Stevige staaldraad ringen
  • Bindringen in diverse maten mogelijk
  • Werkstuk is vlak goed bladerbaar
  • Geschikt voor scripties en portfolio's

Voorbeelden

Sjablonen en hulpmiddelen

Momenteel hebben wij nog geen templates of generators gekoppeld aan deze dienst/product. Voor alle templates zie onze Idmls en Dots.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart