Printen, kopiëren, inbinden en scannen

Machines en apparatuur

Grafische productie en office laserprinter
Wij printen & kopiëren digitaal met twee Xerox laserprinters, in full color of zwart-wit. Onze laserprinters printen met CMYK tonerpoeders, tot SR-A3 formaat.

Kleuren
Wij printen standaard RGB als sRGB & CMYK als Fogra39-afdruk. Het RGB kleurenspectrum is groter dan CMYK, waardoor we voor ons digitaal drukwerk sRGB adviseren.

Beprintbare papiersoorten
Voor een impressie van onze papiersoorten, raadpleeg ons Papier Modellenboekje Wij printen op materialen die binnen onze specificaties vallen. Bekijk ook een overzicht van door ons beprintbare media.

Wij behouden ons het recht voor om door u meegenomen materialen niet te beprinten.


Elektrische stapelsnijmachine
Wij hebben een professionele elektrische stapelsnijmachine waarmee we schoonsnijden en aflopend drukwerk kunnen leveren. De stapelsnijmachine heeft een nauwkeurigheid van 0,1 mm. Een stapel van maximaal 3,5 cm. is in één keer te laten snijden. De maximale snijbreedte is 44 cm.


Inbind- en hechtmachines
Wij hebben elektrische en handmatige inbindmachines voor dubbele staaldraad (wire-o), kalendersysteem, thermisch inbinden (Ibico voorgelijmde kaften), comb (Fellowes) en perforators. Wij hebben elektrische en handmatige hechtmachines om prints te hechten en nieten. Geschikt voor zadelhechten en blokhechten. Hierdoor zijn door ons handouts en/of boekjes te realiseren.


Plastificeer- en sealmachines
Printwerk lamineren wij met een professionele en hobbymatige plastificeermachine. Geschikt voor lamineerhoezen maximaal formaat A3 en dikte (2 maal) 75 tot en met 125 micron. Voor het inpakken van door ons gemaakte producten hebben wij een handmatige sealmachine. Hierdoor zijn bijvoorbeeld kalenders in te pakken.


Snijplotter
Wij hebben een hobbymatige snijplotter, waarmee wij momenteel experimenteren om folie met een drager en papier te snijden. Het maximaal te snijden formaat is 12 inch.


Hittepers
Textieldruk is een nieuwe aanvulling op de services van Studio OMNIVOOR. Wij hebben een professionele hittepers, waarmee wij laserbeprintbare transferprints en voorgesneden en uitgepelde flexfolie kunnen overdragen op textiel.

prijslijst studio omnivoor

Kosten standaard printen op 80 of 90 grams papier, services, nabewerkingen en artikelen.

Bekijk prijslijst

prijzentool studio omnivoor

Printkosten 75-300 grams papier. Vul vel oplage, gewicht en formaat in. De tool berekent uw prijs.

Raadpleeg tool

Contactgegevens

Printshop Kortebrantstraat 18C

Openingstijden

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

Social media

De meest persoonlijke en gezelligste printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is gesloten. The most personal and coziest printshop -Print & Design studio OMNIVOOR- is closed.

© 2019 Studio OMNIVOOR
Alle prijzen zijn exclusief BTW en in €

pinnen maestro vpay ksart