Geschiedenis OMNIVOOR in Rotterdam

1985

Opgericht in 1985 door Wim van der Steen. Gestart aan de Pleinweg in Rotterdam. Begonnen als Type- en Printcentre OMNIVOOR, een serviceverlenend tekst- en dataverwerkingsbureau. Wim verichtte Wim secretariaatswerkzaamheden voor bedrijven, stichtingen en particulieren.

1988

Wim fotografeerde onder de naam OMNIVOOR Produkties bij evenementen. De analoge foto's ontwikkelde hij samen met compagnon Maarten in een analoge doka. Naast tekstverwerking werd het maken van laserprints en fotokopïen zijn passie.

2009

Door de komst van Jeroen van der Steen (zoon van Wim) werd grafische vormgeving toegevoegd aan de diensten. Later werden ook media technologische diensten toegevoegd, zoals variabel printen en impositie hulpmiddelen.

2012

De komst van een nieuwe office printer, Xerox Workcentre 7545, via een kraan door het raam. Voor de printer is een Global Print driver geïnstalleerd en dient momenteel als tweede printer.

2018

Wederom via de kraan door het raam de grafische Xerox Colour C60 productie printer. De C60 heeft een hogere printsnelheid en meer materiaalmogelijkheden, zoals printen op 300 grams papier.

Eind 2018

Wegens het overlijden van Wim is OMNIVOOR overgedragen aan Jeroen. Jeroen is een handige hulp bij technische vraagstukken.

2022

Jeroen is begonnen met OMNIVOOR-foto's van vroeger te scannen. Daarnaast om herinneringen in tekstvorm vast te leggen.

Prijzen exclusief B.T.W. & in Euro