Inspiratie: Achterkant ansichtkaart

Inspiratie: Achterkant ansichtkaart

Ansichtkaart achterkant

Achterkant ansichtkaart

Voor ansichtkaarten & postkaarten hebben een standaard achterkant template beschikbaar, voor formaat A6 en 10 bij 15 centimeter. Het template is voorzien van postzegelvakje, scheidingslijn en vier lijnen voor adresgegevens van ontvanger.

Template achterkanten

Download A6 achterkant

Download 10 x 15 cm achterkant

Lijnen voor adresgegevens

Op de eerste lijn schrijft men de naam, tweede lijn straatnaam plus huisnummer en eventueel toevoeging, derde lijn postcode plus woonplaats. Op de vierde eventueel het land. Het is ook mogelijk om de postcode op de derde lijn te schrijven, met op de vierde de woonplaats.


Author: Jeroen

Jeroen van der Steen is directeur, ontwerper, nabewerker & printmaker bij Print & Design studio OMNIVOOR. Jeroen is afgestudeerd Media vormgever en technoloog, maker van kunstsite KSART.

Comments on “Inspiratie: Achterkant ansichtkaart”