WeTransfer alternatieven

WeTransfer alternatieven

Download

WeTransfer is een Nederlandse service, waarmee bestanden gratis t/m 2GB (anno 2021) zijn te delen via het internet. Naast WeTransfer zijn er ook andere initiatieven, die ook de moeite zijn om te verkennen. In deze blogpost noemen we diverse WeTransfer alternatieven.

Smash

Smash is van origine een Franse service, waarmee bestanden zijn te delen. Sinds 2021 heeft Smash een samenwerking met Adobe. Het is mogelijk om meer dan 2GB gratis te delen, echter hebben betalende klanten voorrang op de verzending overdracht.

Transfernow

Transfernow maakt het mogelijk om documenten direct te delen met contacten en eventueel met een deelbare link. Maximaal 5GB per overdracht is te verzenden, waarbij bestanden voor 7 dagen beschibaar blijven om te downloaden.

SendAnywhere

SendAnywhere werkt met real time overdracht, waarbij bestanden zijn te delen met een link. De bestanden kunnen worden gedownload door het invoeren van een 6-talige code.

Surgesend

SurgeSend heeft de gratis mogelijkheid om bestanden met maximale bestandsomvang van 3GB te delen, met een totale omvang van 5GB. Het maximale aantal ontvangers is 3 personen. Bestanden blijven maximaal 7 dagen beschikbaar om te downloaden.

Jumbomail

JumboMail maakt het mogelijk om maximaal 2GB gratis te verzenden, zonder registratie. Bestanden zijn direct niet meer beschikbaar, nadat ze zijn verzonden.

SendGb

SendGB is gratis voor het verzenden van maximaal 5GB. Bestanden zijn beschikbaar voor 1, 3, 5 of 7 dagen als de totale bestandsomvang groter is dan 250 MB. Bij een kleinere totale bestandsomvang zijn documenten voor 15, 30, 60 of zelfs 90 dagen beschikbaar om te downloaden.


Author: Jeroen

Jeroen van der Steen is directeur, ontwerper, nabewerker & printmaker bij Print & Design studio OMNIVOOR. Jeroen is afgestudeerd Media vormgever en technoloog, maker van kunstsite KSART.

Comments on “WeTransfer alternatieven”