Freebie: Naadloze stip patronen

Freebie: Naadloze stip patronen

Stip patronen zijn een leuke manier om ontwerpen op te vrolijken. Handig voor het maken van dessin papier, creatieve achtergronden of letters. Spoon Graphics heeft 8 naadloze stip patronen gemaakt, beschikbaar als: vector (Adobe Illustrator staal/EPS), PNG (met/zonder transparantie) & PAT (Photoshop patroon) bestandsformats.

Download Naadloze stip patronen

Voorbeeld

Hieronder volgt een voorbeeld aangemaakt in Adobe Illustrator met: achtergronden met diverse stip patroon stalen. De tekst 'Stippen' is aangemaakt met het lettertype 'Poppins ExtraBold', omgezet naar contouren middels letteromtrek & voorzien van staal 'New Pattern Swatch 10'.

Stippen

Stippen achtergronden & tekst


Author: Jeroen

Jeroen van der Steen is directeur, ontwerper, nabewerker & printmaker bij Print & Design studio OMNIVOOR. Jeroen is afgestudeerd Media vormgever en technoloog, maker van kunstsite KSART.

Comments on “Freebie: Naadloze stip patronen”