Spelen: Mens erger je niet

Spelen: Mens erger je niet

Studio OMNIVOOR heeft in Adobe Indesign 'Mens erger je niet' nagemaakt. Mens erger je niet is een bordspel voor twee tot zes spelers. De oorsprong van het spel ligt in India, traditioneel genaamd Pachisi. Een simpelere versie werd in 1896 onder de naam Ludo in Groot-Brittannië uitgebracht. In het Frans heet Mens erger je niet 'Ne t'en fai pas', oftewel geen zorgen. In het Duits is het 'Mensch ärgere Dich nicht'.

Twee tot vier spelers

Mens erger je niet bordspel voor 2 t/m 4 spelers. Het 'Mens erger je niet'-opschrift is opgemaakt in lettertype 'Fantera regular'. Het formaat van het bord is vierkant: 31 bij 31 centimeter. De kleuren van de pionnen zijn: geel, groen, blauw & rood.

Mens erger je niet, vier spelers

Bordspel vier spelers downloaden

Twee tot zes spelers

Mens erger je niet bordspel voor 2 t/m 4 spelers. Twee kleuren pionnen zijn toegevoegd, voor twee extra spelers, namelijk: paars & zwart.

Mens erger je niet, zes spelers

Bordspel zes spelers downloaden


Author: Jeroen

Jeroen van der Steen is directeur, ontwerper, nabewerker & printmaker bij Print & Design studio OMNIVOOR. Jeroen is afgestudeerd Media vormgever en technoloog, maker van kunstsite KSART.

Comments on “Spelen: Mens erger je niet”