Kantoorartikelen: 8 unieke verpakkingen

Kantoorartikelen: 8 unieke verpakkingen

Hier volgen 8 verpakkingen, met elk zijn eigen unieke doel.

Boekwikkel

Boekwikkels zijn handig voor het vervoeren, verzenden & opbergen van boeken, brochures, magazines & losbladig binnenwerk.

Boekwikkel

Posterkoker

Posterkokers zijn handig voor het verzenden van affiches, posters & pamflets.

Posterkoker

Posterdoos

Posterdozen zijn ook handig voor het verzenden van affiches, posters & pamflets. Tevens zijn de dozen inklapbaar & stapelbaar, waardoor zijn makkelijk zijn op te bergen.

Posterdoos

Visitekaartdoos

Visitekaartdozen zijn voorzien van bodem & deksel. Handig voor het presenteren van visitekaartjes op bureau, balie of in uw beursstand.

Visitekaartdoos

Paraat/vouwdoos

Paraatdozen zijn voorzien van bodem & deksel. Handig voor het vervoeren & meenemen van printwerk, zoals losbladig binnenwerk. Tevens zijn de dozen inklapbaar & stapelbaar, waardoor zijn makkelijk zijn op te bergen.

Paraat/vouwdoos

Verzenddoos

Verzenddozen zijn geschikt voor verzending van affiches, posters, losbladig binnenwerk, kalenders & brochures die plat dienen te blijven.

Verzenddoos

Luchtkussenenvelop

Luchtkussenenveloppen zijn handig voor vervoeren, meenemen bezorgen & verzending van objecten die niet mogen beschadigen tijdens verzenden.

Luchtkussenenveloppen

Visitekaartbox

Visitekaartboxen zijn handig voor het meenemen, afleveren van visitekaartjes. Tevens zijn de boxes inklapbaar & stapelbaar, waardoor zijn makkelijk zijn op te bergen.

Visitekaartbox


Author: Jeroen

Jeroen van der Steen is directeur, ontwerper, nabewerker & printmaker bij Print & Design studio OMNIVOOR.

Comments on “Kantoorartikelen: 8 unieke verpakkingen”