Indesign: Fotohart & Fotoboom

Indesign: Fotohart & Fotoboom

Fotohart

Leuk voor moederdag, vaderdag, valentijnsdag, dierendag of andere dag waarin een geliefd persoon of dier verrast mag worden. Een fotohart collage in de vorm van een hart, met diverse mooie herinneringen is leuk om te maken. Voor Adobe Indesign/IDML & Adobe Illustrator/PDF hebben wij een sjabloon klaar staan.

Fotohart Fotohart collage

Fotoboom

Leuk voor kerst een collage met foto's in de vorm van een kerstboom. Denk aan: foto's van familieleden, vrienden, kennissen, zakenrelaties en nieuwe kerstliefdes. Voor Indesign & Illustrator hebben wij een sjabloon klaar staan.

Fotoboom Fotoboom collage


Author: Jeroen

Jeroen van der Steen is directeur, ontwerper, nabewerker & printmaker bij Print & Design studio OMNIVOOR. Jeroen is afgestudeerd Media vormgever en technoloog, maker van kunstsite KSART.

Comments on “Indesign: Fotohart & Fotoboom”