Contact

ln.roovinmo@roovinmo

Liefst afspraak

Zo. 12:00 - 16:00 uur,
Ma. & Do. hele dag,
Di. & Vr. avond.

Maatregelen Corona

Adres

Repro aan huis
Kortebrantstraat 18C
3e verdieping
3031 PP Rotterdam

Levering

Ophalen, brengen,
DHL-punt.

Bindwijzen

Wire-o gebrocheerd

verslagen scripties wire-o dubbele staaldraad printen inbinden

Boekje wordt eerst geponst waarna er een stalen ringband doorheen wordt gedaan, ook wel spiraalbinden genoemd. De wire-o binding houdt het hele boek (omslag & binnenwerk) bij elkaar. De inhoud wordt beschermd aan de voorzijde & achterzijde met plastic transparant of sulfaatkarton. Ook bij veel pagina's zijn pagina's helemaal om te slaan.

Geniet gebrocheerd

vouwen nieten rugnieten booklets boekje magazines

Boekje wordt gevouwen & geniet in de rug met twee nietjes, ook wel gehecht gebrocheerd genoemd. Pagina's zijn een meervoud van 4 & vanaf 8 pagina's. Als de omslag op dezelfde papiersoort wordt beprint als het binnenwerk heet dit selfcover. Deze bindwijze is geschikt bij spoed & beperkt budget voor brochures & magazines.

Geniet blok

omslag rillen boekjes brochures kaften covers printen hechten nieten inbinden

Boekje wordt aan zijkant voorzien van nietjes, ook wel platnieten of zijnieten genoemd. Nietjes hechten dwars door omslag heen met daarin het binnenwerk. Nietjes zijn ook eerst te hechten door alleen het binnenwerk, waarna kaft wordt aangelijmd. Goedkope wijze om brochures & bloks te hechten, echter vergt veel handelingen.

Thermo cover

brochure printen thermisch bindmap lijmen thermisch hechten

Boekje wordt in voorgelijmde thermische bindmap gedaan. Hierna wordt het verwarmd, zodat de softcover map hecht aan de inhoud. Geschikt voor dunne & matte papiersoorten.

Impressbind cover

fotoboek rotterdam fotoalbum foto printen rotterdam

Boekje wordt in een metaalmap gedaan. Hierna wordt het metaal stevig geklemd, zodat de inhoud vastgehouden wordt in de kaft. Keuze uit softcover & hardcover kaften. Deze bindwijze is geschikt voor fotoboeken.

Unibind steelback

brochure printen unibind metaalkaft thermisch lijmen hechten

Boekje wordt in voorgelijmde metaalstrip gedaan & verwarmd, zodat de strip hecht aan de inhoud. Optioneel is het nog strakker te klemmen alvorens door te bladeren. Uitsluitend geschikt voor dunne & matte papiersoorten.

ing betaling mobiel betaling

Prijzen exclusief B.T.W. & in Euro